x
De Wildstoof staat zo op tafel!
De Wildstoof staat zo op tafel!

Wild bereiden duurt helemaal niet lang. De Wildstoof van Hollands Wild is een heerlijke voorgegaarde stoof van Ganzenvlees en Schotse Hooglander en staat binnen enkele minuten op tafel! De verschillende soorten groenten en specerijen zorgen voor een echte authentieke smaak. Je zou de stoof gewoon heel het jaar door willen eten!

De bereiding van de Hollands Wild Wildstoof is eenvoudig:

  1. Haal voor het klaarmaken de Wildstoof uit de vriezer en laat deze (in de verpakking) in de koelkast ontdooien.
  2. Maak de verpakking van de Wildstoof open en doe de inhoud in een pannetje. Zet deze op je elektrische kookplaat of gasstel op een lage stand of laag vuurtje.
  3. Zorg ervoor dat de Wildstoof niet gaat koken tijdens het verwarmen. Op te voorkomen dat hij aan de randen of de bodem van de pan blijft plakken, raden we aan de Wildstoof tijdens het verwarmen door te blijven roeren met een lepel.

De Wildstoof het lekkerst bij…

Onze overheerlijke Wildstoof is uiteraard perfect bij gekookte aardappelen. Ook met gebakken aardappelen is hij prima te combineren. Probeer zo bijvoorbeeld friet en rode kool met Wildstoof. Klanten hebben laten weten dat onze Wildstoof zelfs een heerlijke smaak geeft aan pasta en rijstgerechten. Probeer dus telkens wat nieuws uit: er zijn opties genoeg!

Eet smakelijk!

Leave a reply