x
Dit is hoe je een Gekonfijte Ganzenbout klaarmaakt
Dit is hoe je een Gekonfijte Ganzenbout klaarmaakt

Wild bereiden is makkelijker en sneller dan je denkt. De Gekonfijte Ganzenbout van Hollands Wild is een sousvide gegaarde bout van wilde gans die heerlijk is gekruid met verschillende specerijen. Daarnaast zijn de Gekonfijte Ganzenbouten op meerdere manieren te serveren en met verschillende recepten te combineren. Dit maakt dat de Gekonfijte Ganzenbouten perfect zijn voor ieder seizoen in het jaar.

Haal voor het bereiden de Gekonfijte Ganzenbouten uit de vriezer en laat deze (in de originele verpakking) op een bordje in de koelkast ontdooien.

De bereiding van de Gekonfijte Ganzenbout is eenvoudig:

  1. Zet een pan met water op en zorg ervoor dat het water net niet kookt.
  2. Wanneer de Gekonfijte Ganzenbouten ontdooid zijn, moeten deze tien minuten (in de verpakking) in het water opwarmen. Komen ze rechtstreeks uit de vriezer, dan duurt het opwarmen twintig minuten. Zorg ervoor dat het water niet kookt!
  3. Wanneer de Gekonfijte Ganzenbouten opgewarmd zijn, kun je ze uit de verpakking halen en zijn ze klaar om op te eten. De saus die in de verpakking overblijft is prima te gebruiken als jus bij een gerecht.

De Gekonfijte Ganzenbout is het lekkerst bij…

De Gekonfijte Ganzenbouten van Hollands Wild kunnen op verschillende manieren worden geserveerd. Zo zijn ze een heerlijk om te kluiven bij een gerecht met aardappelen en groenten, maar passen ook prima geplukt van het bot tussen een pitabroodje met sla. Of wat dacht je van Gekonfijte Ganzenbout als Pulled Goose in een frisse salade? Probeer telkens wat nieuws uit: er zijn opties genoeg!

Eet smakelijk!

Bekijk hier onze video waarin Kok Leonard Elenbaas van Pure Passie On Tour uitlegt hoe je onze Gekonfijte Ganzenbout klaarmaakt

Leave a reply