x
In 8 minuten heerlijke WildSaucijzen op je bord!

In 8 minuten heerlijke WildSaucijzen op je bord!

Wild bereiden hoeft niet te betekenen dat je uren in de keuken staat. De WildSaucijs van Hollands Wild is een heerlijk gekruid worstje van wilde gans en natuurrund en ligt in acht minuten op je bord! Daarnaast zijn de Wildsaucijzen met verschillende recepten te combineren. Dit maakt dat het worstje heel het jaar door gegeten kan worden.

Haal voor het bakken de WildSaucijs uit de verpakking en laat deze op een bordje in de koelkast ontdooien.

De bereiding van de Hollands WildSaucijs is eenvoudig:

  1. Maak de saucijzen een beetje plat, zodat ze makkelijker te draaien zijn in de pan.
  2. Pak je mooiste bakpan en doe er een beetje roomboter in. Zet je vuur op middelhoog. Doe de WildSaucijzen in de pan als de boter gaat fonkelen. Let op dat je de pan niet te vol doet. De WildSaucijzen moeten een beetje uit elkaar kunnen liggen zodat ze gelijkmatig gaar worden en niet aan elkaar plakken.
  3. Laat de WildSaucijzen vier tot vijf minuten liggen en draai ze dan om. Zorg dat je ze niet te lang bakt, WildSaucijzen zijn erg mager en niet vet! Let goed op de saucijzen terwijl je ze bakt. Door met een scherp mes een klein sneetje te maken en de kleur aan de binnenkant te bekijken, kun je controleren of de worsten gaar zijn.

De Hollands WildSaucijzen zijn het lekkerst bij…

De saucijzen van Hollands Wild zijn met verschillende gerechten te combineren. Zo geven ze een heerlijke verrassende smaak aan een oer-Hollandse stamppot of prakje, maar zijn ze ook prima geschikt voor een luxe pastagerecht. Voeg de worsten toe aan een ovenschotel of leg ze met samen met groenten op de bakplaat. Of wat dacht je van de Hollands WildSaucijs op de barbecue? Probeer telkens wat nieuws uit: er zijn opties genoeg!

Eet smakelijk!

 

Leave a reply