x
Zo veelzijdig zag je linzen nog nooit!

Zo veelzijdig zag je linzen nog nooit!

Op 6 oktober verschijnt Linzen! van Joke Boon. Deze old school peulvrucht krijgt in meer dan 75 recepten de make-over die ze verdient. Gebruik linzen in je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, in zoete en hartige recepten. Joke Boon weet voor elk moment van de dag te verrassen met haar veelzijdige boek Linzen!. 

Als er iemand is die weet hoe je bonen, erwten of linzen lekker en sexy kan maken, dan is het Joke Boon!

Linzen zijn, net als andere peulvruchten, helemaal terug van weggeweest. Terecht, want de proteïnerijke linze is gezond en voedzaam en laat zich makkelijk combineren met groente, vis en vlees. Ook in zoete gerechten, zoals koekjes en cakes, komen linzen verrassend goed en fotogeniek uit de verf.

Van chocolinzenspread en fruitige linzenwafels voor het ontbijt tot snacks als bitterballen en bapao met kruidige linzenvulling. Van makkelijke maaltijden als linzen-bietburgers en stamppot met pompoen en pindajus tot linzenpudding met passievrucht en witte-chocoladetruffels. Plus natuurlijk de publiekslieveling linzensoep in maar liefst tien variaties!

  1. Met vlees-, vis-, vega(n)-, hartige en zoete recepten
  2. Van de peulvruchtenexpert van Nederland 

‘De linze, zo bescheiden, zo quasi-onbekend en zo verrukkelijk, verdient een eigen boek. En krijgt de hoofdprijs: eentje van de ster-peulvruchtenschrijfster van Nederland, Joke Boon! Heerlijke recepten, pakkende informatie… eindelijk gerechtigheid.’
Onno Kleyn 

Met trots mag Hollands Wild bekend maken dat onze geliefde Gekonfijte Gansbout ook in dit heerlijke receptenboek staat! We zijn super blij en trots om deel uit te mogen maken van Joke’s heerlijke kookkunsten. Samen delen we onze liefde voor de Nederlandse natuur. Het boek is vanaf nu verkrijgbaar!

Bron: Nieuw Amsterdam

Leave a reply